1:a advent

I dag har vi haft adventsmys. Cafeterian är pyntad och vi värmde glögg och käkade pepparkakor till fikat.
Någon hade bytt ut alla dukarna i cafeterian så det var så fint när vi kom på morgonen. I helgen så är det ganska lugnt i stallet inga storstilade tränare som kommer utrikes ifrån (alltså inte från Umeå hihi) utan bara lilla jag som ska drilla våra fina ponnyekipage och Rebecka, som Äntligen är nästan frisk, som ska ha hoppträning på söndag.
 

Tyvärr är det inte lika adventsmysigt ute som det är inne  - hästarna är leriga ända upp till knäna när dom kommer in - stackarna och jag sitter och funderar på Hur? man ska få in den riktiga julkänslan när snön inte vill komma.

Jag önskar er alla en riktigt bra Advent!


Vad hände med snön?

Vart tog den vägen - snön alltså?
Vad det är trist med slask!

Jag som försökte att få lite vinterkänsla förra veckan. Men å andra sidan så slipper man att skotta och det är skönt! Förra veckan och i helgen så har vi klippt några av hästarna och jag kan lova att om man klipper till exempel ett russ vid namn Rimi - så blir det MYCKET hår. Och när man har klippt en gång ja då får man klippa hela ponnyn igen eftersom russ verkar ha en extra päls under pälsen. När hon väl var klippt så fick hon sig ett skönt bad, för man vet ju hur det känns när man är nyklippt och hårstråna kliar under tröjan och i hårbotten.


Övernattning i stallet

Förra helgen arrangerade ungdomssektionen en övernattning i stallet.
Kvällen bjöd på spökvandring och korvgrillning i dungen. Jag har hört från säkra källor att natten blev ganska sen och att en viss kaffeapparat störde den lilla sömn som vissa fick hihi




Mysigt i dungen!



Finns det hjärterum så finns det korvpinnerum!




Kalle Skutt!// Erica


Lena lär lyckliga ...









Många teckningar blev det!



snön ligger vit på taken.....

och endast tomten är vaken,,,,,,också alla vi som håller på med hästar! I arla morgonstund kommer alla hästfantaster till stallet och släpper ut sina kära ponnier och hästar. Här på SURF är det full huggning från 06.30 på morgon till ca 23.00 då de flesta har lyckats slita sig från sina älsklingar...


Tjing tjing!// Erica


hoppsan vad fort tiden går...

...och nu är den rackarns snön här och jag har inte hunnit att blogga nått på ett tag - typiskt!
Som sagt nu är snön här och hästarna sprang ut glada i hågen i morse och spratte runt i hagen. Speciellt spännande var det nog för Diva som inte sett snö förrut.
Ska försöka sparka fram några bilder att lägga ut under helgen.
Kaktus har gjort sig illa i hagen så han får inte vara ute med de andra bustrollen, så ni kan ju ge honom en extra varm kram när ni träffar honom.
I helgen är det övernattning på anläggningen - ett alltid lika uppskattat event som ungdomssektionen anordnar.
Till alla er där ute, var rädd om er i halkan!

Hej hopp!// erica



RSS 2.0