Visst blev det fint!?

I går fick jag hjälp av min dotter Nicole och hennes kompis Nina att göra bloggen lite fin, visst lyckades dom!

I helgen har det varit ponnytävlingar på anläggningen, det var ponnyer överallt :) Vilken tur att vi har funktionärer som ställer upp på sin fritid för att föreningen ska kunna arrangera så fina tävlingar - tusen tack till er alla - ingen nämnd och ingen glömd! Jag hann inte själv se så många starter eftersom jag inte var på anläggningen på fredag kväll och under söndagen, men jag tror att det gick bra för våra ekipage, varför skulle det inte göra det :)
Nu får alla funktionärer vila en helg, men sedan är det två tävlingar på raken på anläggningen, så vill ni göra en insats och hjälpa till på någon av tävlingarna så meddela mig så ser jag till att ni kommer i kontakt med rätt personer!

I lördags var fem ponnyer på Forslunda gymnasiet och jobbade på ponnyridningen. Camilla sa att dom hade skött sig exemplariskt allihopa - vilket vi redan visste att dom skulle göra ;) dom är ju alltid snälla.

I dag (söndag) så var Sarfkof i Lycksele för att var med i lagtävlingen i dressyr. Rebecka och Sarkof startade i en LB klass och en LA klass och Rebecka sa att han skötte sig fint!

Till veckan så kommer det att komma en praktikant till ridskolan. Hon heter Pia och ska vara hos oss under hela hösten. Pia håller på att utbilda sig till ridlärare. Ni som går på ridskolan kanske kommer att stöta på Pia på kvällarna i stallet eftersom hon kommer att gå med på lektionerna för att träna.

Vi ses!// Erica


Wow, vad kul att börja blogga!

Tanken med den här bloggen är att ge en liten inblick i våran och hästarnas vardag. Vad som händer och fötter här på SURf helt enkelt! Ideén till den här bloggen fick jag ifrån Piteå ridklubb ( vi har varit på kurs tillsammans i vecka) där deras verksamhetschef har bloggat en tid och det har blivit väldigt uppskattat. Jag hoppas att det ska bli lika uppskattat av dom som läser den här bloggen!

Just idag pågår det förberedelser för de ponnytävlingar som ska gå av stapeln i helgen. Det blir hopptävlingar i dagarna tre! Inför tävlingarna så har personalen med Hasse i tätetn jobbat på för fullt för att få klart kallstallet som ska användas vid just tävlingar och vid träningar kvällar och helger - ta er gärna en titt, både på tävlingarna och på stallet!
Lycka till alla ni surfare som ska vara med och tävla! Vi håller på er!

         


Ingen av ridkoleponnyerna ska vara med på helgens tävlingar, däremot ska några av dom åka till Forslunda gymnasiet för att gå ponnyridning. Hälsa gärna på dom om ni ska dit!

Vi ses snart!// Erica

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0