Wow, vad kul att börja blogga!

Tanken med den här bloggen är att ge en liten inblick i våran och hästarnas vardag. Vad som händer och fötter här på SURf helt enkelt! Ideén till den här bloggen fick jag ifrån Piteå ridklubb ( vi har varit på kurs tillsammans i vecka) där deras verksamhetschef har bloggat en tid och det har blivit väldigt uppskattat. Jag hoppas att det ska bli lika uppskattat av dom som läser den här bloggen!

Just idag pågår det förberedelser för de ponnytävlingar som ska gå av stapeln i helgen. Det blir hopptävlingar i dagarna tre! Inför tävlingarna så har personalen med Hasse i tätetn jobbat på för fullt för att få klart kallstallet som ska användas vid just tävlingar och vid träningar kvällar och helger - ta er gärna en titt, både på tävlingarna och på stallet!
Lycka till alla ni surfare som ska vara med och tävla! Vi håller på er!

         


Ingen av ridkoleponnyerna ska vara med på helgens tävlingar, däremot ska några av dom åka till Forslunda gymnasiet för att gå ponnyridning. Hälsa gärna på dom om ni ska dit!

Vi ses snart!// Erica

Kommentarer
Postat av: Lena Nygren

Hej! Va Kul med en blogg så att man kan få mer inblick i vad som händer och sker på Surf. Kan bara säga att det var jättekul att hjälpa till med cafeteria, godis och hamburgerförsäljningar idag. Jättebra ordnat, hae dock jättebra coaching av Pia.

Kram på er alla/ Lena N

2009-08-29 @ 19:18:39
Postat av: Hanna

Kul med lite insideinformation från surf för en som har en bit att åka :)

2009-08-30 @ 00:53:48
URL: http://hannaforsberg.blogspot.com/
Postat av: Sandra Hedman

Vad roligt med en Surf-blogg. Det vore väldigt smidigt om den fanns att prenumerera på via Bloglovin också, ett litet tips! :)

2009-08-30 @ 17:44:04
Postat av: Pia Holmlund

Va roligt att du startat en blogg! Ska bli roligt att gå in och läsa! :)pia

2009-08-30 @ 21:43:51
Postat av: Evelina

Åh är det i kallstallet!? Vad fint det har blivit i sådana fall! =)

2009-08-30 @ 22:31:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0