Underbart!

Det är underbart att komma tillbaka till sitt jobb efter en helg med tävlingar och se att arrangörerna har  jobbat hårt med att återställa anläggningen i samma skicka som den var innan helgen - ni är underbara - ingen nämnd ingen glömd!
Själv satt jag i en bil mest hela helgen och fick titta på en massa duktiga dressyrekipage. Som domare har man ju privilegiet att alltid sitta på 1:a parkett. Ridskolehästarna fick sova ute i friska luften under helgen och eftersom det var kalasväder mest hela helgen så har dom haft det bara bra!
Jag har fått vissa siffror från försäljningsgruppen för New Body - vilka fantastiska försäljare ni är! Inom kort så kommer den totala försäljningen och vinnarna att koras, så håll ut!

Idag har vi haft besök av två studerande från universitetet som har tittat och filmat personalen när vi har jobbat.  Dom studerar till sjukgymnaster och gör ett arbete om att arbeta i stall.
Vi har också haft besök av ett fackförbund som har gjort den årliga arbetsmiljööversynen  på arbetsplatsen, det är många lagar & regler att hålla reda på i ett stall!
I morgon ska kvällstävlingen i dressyr hållas så då blir det ännu mer aktiviteter på anläggningen - roligt! Välkomna!
Tack å hej leverpastej!// Erica


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0